Woord van Voorzitter NtVP

Sinds het afronden van mijn opleiding heb ik geen noemenswaardig vakboek meer gelezen. Ik heb de afgelopen periode slechts enkele wetenschappelijke artikelen gelezen en wanneer ik een symposium bezoek, kies ik veelal een onderwerp dat ik al ken. Moet ik het de rest van mijn carrière met mijn huidige kennis doen en zoek ik enkel nog naar bevestiging van hetgeen ik toch al weet? Ik blijk hierin geen uitzondering onder vakgenoten, maar beschamend is het wel. Onze vereniging probeert iets te doen aan deze realiteit en voedt ons nu meer dan ooit met recente kennis en wetenswaardigheden via social media, website, pre-conference workshops en het congres. Ideaal deze ondersteuning; houd uw oren en ogen open om u professioneel te blijven ontwikkelen!

Mariel Meewisse
Voorzitter NtVP

CategoryNB-Mar18, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved