Woord van Voorzitter NtVP

Afscheid Mariel Meewisse

Zin of geen zin, het onderwerp afscheid ligt nu op tafel. Het zullen de laatste woorden zijn die ik tot u spreek vanuit mijn rol als voorzitter. Cliënten voelen soms wrevel als ik bij herhaling wijs op het naderend einde van het traject. Zij willen de tijd vaak liever gebruiken voor andere onderwerpen die aandacht behoeven. Noem het weerstand, maar als West-Fries vind ik het uitermate pragmatisch. Ik hoop dat ook u de aandacht snel weer richt op alles wat er ligt rondom psychotrauma.

Ik heb in de afgelopen vier jaar met liefde de taak als voorzitter gedaan. Dank voor het vertrouwen dat u mij gegeven heeft. De boodschap ‘bij terugval heraanmelden’, blijkt niet nodig. Cliënten zie ik ook zelden weer terug. U bent er klaar voor en kunt verder zonder mij. Per direct staat er een stralende nieuwe voorzitter klaar om u te motiveren. Dus besef dat u het niet alleen hoeft te doen. Niemand is me nog gaan aanklampen of heeft zich teruggetrokken na de warme overdracht naar Trudy Mooren op de algemene ledenvergadering. U heeft een goede aan haar.

Tabé!

Mariel Meewisse
Voorzitter NtVP | Nov 2013-Jan 2019

CategoryNB-Feb19, Nieuwsbrief
© 2022 NTVP - All Rights Reserved