Vacature communicatiemedewerker

We zijn op zoek naar een basispsycholoog, psychologiestudent, of PhD-student die affiniteit heeft met digitale communicatie (webbeheer, social media) en het leuk vindt om betrokken te zijn bij de geestelijke gezondheidszorg, in het bijzonder psychotraumatologie.

Voor de werkgroep communicatie en kennisdeling van de Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma (NtVP) zijn wij op zoek naar een webbeheerder die de website en social media accounts (LinkedIn en Twitter) van de vereniging kan onderhouden.

De NtVP (www.ntvp.nl) is een vereniging voor professionals die zich met psychotrauma bezighouden. Dit is in onderzoek, onderwijs of geestelijke gezondheidszorg. De NtVP ziet het als het een belangrijke taak om actuele kennisbronnen toegankelijk te maken voor de leden. Daar vallen ook verspreiding van kennis over psychotraumatologie onder via onze website en social media accounts. Dagelijks plaatsen wij bijvoorbeeld berichten op LinkedIn en wij hebben 7000+ volgers.

Werkzaamheden bestaan uit:

  • Publiceren van content op de website
  • Onderhouden van de website
  • Publiceren en monitoren van berichten op social media
  • Monitoren van ontwikkelingen binnen het veld
  • Opzetten en versturen van nieuwsbrieven

We zijn op zoek naar:

  • Iemand met affiniteit met de digitale wereld en social media;
  • Iemand met ervaring met HTML/Wordpress/MailChimp of bereid is dit te leren;
  • Iemand die nauwkeurig en systematisch kan werken;
  • Iemand die helder communiceert, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Iemand die zelfstandig te werk kan gaan en proactief is, maar ook van samenwerken houdt.

De werkzaamheden beslaan gemiddeld 4 uur per week en zijn in overleg flexibel in te vullen. De werkzaamheden voer je uit in nauwe samenwerking met leden van de communicatiecommissie. Deze commissie bestaat uit 5-10 enthousiaste vrijwilligers die werkzaam zijn als onderzoeker/clinicus op het gebied van psychotrauma.

Aanbod:

Voor de werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar van 23 euro bruto per uur. De functie is voor 1 jaar met de mogelijkheid deze met nog een jaar te verlengen. Werkzaamheden kunnen vanuit huis worden verricht.

Voor informatie:

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Lonneke Lenferink en Sophie van Leeuwen.
Sollicitaties kunnen gericht worden aan: communicatie@ntvp.nl

Op dit moment is ook een vacature beschikbaar voor “Technische ondersteuner webinar”. Heb jij interesse in beide functies, geeft dit dan a.u.b. aan wanneer je contact met ons opneemt!

CategoryVacatures
© 2021 NTVP - All Rights Reserved