Symposium NIP: Behandelingen in het psychotraumaveld

Het traumaveld is een zeer divers veld met vele verschillende doelgroepen en een veelheid aan beschikbare behandelvormen. Kom naar hét online symposium over behandelingen in het psychotraumaveld op 3 juni om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, met collega’s kennis en ervaringen uit te wisselen, en je netwerk verder uit te bouwen.

Het ontstaan en de gevolgen van psychotrauma is nog steeds een jonge wetenschap, die sterk in ontwikkeling is. Uitwisseling van kennis en ervaring is dan ook een belangrijke bouwsteen om het vak verder te ontwikkelen. Tijdens het symposium wordt aandacht besteed aan een selectie van doelgroepen: kinderen en gezinnen, verslaafden, veteranen en aan de verschillende evidence-based behandelvormen. Het symposium biedt een interessant programma met een breed scala aan sprekers.

Wat als de wereld getroffen wordt door een pandemie? Hoe krijg je hier dan als politieorganisatie mee te maken? En hoe reageert de samenleving als je de maatregelen aan het handhaven bent? En wat is de impact op je mensen zelf? Hoe zorg je dan voor je medewerkers? Welke interventies heb je tot je beschikking? En hoe effectief zijn ze? Deze en meer vragen hoopt Esther Tossaint te kunnen beantwoorden tijdens haar presentatie ‘De impact van COVID-19 op politiemedewerkers.’

Lees meer…

Category
© 2021 NTVP - All Rights Reserved