Gratis webinar dr. Scott Sells: Hoe kun je ouders en kind meer betrekken bij een traumabehandeling?

Op 14 september om 19.30 – 20.30 uur organiseren de RINO Groep en het Family Trauma Institute met dr. Scott Sells een gratis webinar ‘It takes a village to raise a child’ over het actief betrekken van ouders en kind bij een traumabehandeling. Dit webinar is speciaal gericht op Nederlands publiek. Sells verzorgt in november ook de driedaagse Masterclass Treating the traumatized child bij de RINO Groep.

Zeker in deze tijd waarin face to face contact beperkt mogelijk is, kan het actief betrekken van ouders en kind bij een traumabehandeling iets zijn waar je tegenaan loopt. Als dit niet goed lukt, kan het een goede behandeling in de weg staan. Je leert in dit webinar hoe je het juiste systeem kan herkennen, hen actief kan betrekken en de weerstand kan verlagen. Scott bespreekt en demonstreert handige technieken en tools zoals de FST Diagnostic Village handout en het FST Extended Family Trauma Playbook. Ook leer je hoe je het voorbeeld kan toepassen in je eigen praktijk.

Scott Sells is de oprichter en ontwik­kelaar van een bewezen model, Know Parenting with Love and Limits® (PLL) en het Family Systems Trauma (FST) model. Deze worden gebruikt bij zowel jeugdrecht als kinderwelzijn in meer dan 14 staten in de VS en in Europa.

Meld je hier aan voor de gratis webinar.

Category
© 2022 NTVP - All Rights Reserved