Europese Dag tegen Mensenhandel-première documentaire Samen tegen Mensenhandel

Op vrijdag 18 oktober a.s., de Europese Dag tegen Mensenhandel, komt er een speciale bijlage uit bij Trouw die gaat over mensenhandel. Daarnaast gaat ’s avonds de documentaire Samen tegen Mensenhandel in première op een bijeenkomst over mensenhandel in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Beide producties en de bijeenkomst zijn geïnitieerd door Mona van den Berg Productions. Voor de totstandkoming heeft Mona contact gezocht met CoMensha en hebben we graag input geleverd voor de bijlage en de documentaire. Verder hebben we ondersteund bij contacten met onze ketenpartners en slachtoffers van mensenhandel om hun verhalen te kunnen laten horen.
Die verhalen, verteld door de krachtige overlevers van mensenhandel zelf, krijgen een belangrijke plek in de bijlage, de docu en op de bijeenkomst.

Onze directeur-bestuurder Ina Hut komt aan het woord in de krantenbijlage en in de documentaire en zij zal ook, samen met collega Brian Varma, aanwezig zijn bij de bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger die om 20.00 uur begint.
Wij zijn trots dat ook Edith-Bernadette daar zal spreken. Zij helpt als ervaringsdeskundige andere slachtoffers van mensenhandel hun leven weer op de rit te krijgen.

We nodigen je van harte uit ook te komen ! Reserveer nu je kaartjes. Ze zijn gratis, of tegen een zelfgekozen bijdrage verkrijgbaar. Kijk voor het programma en aanmelding op de site van het Pakhuis.

Category
© 2019 NTVP - All Rights Reserved