Terugblik ALV en bestuurswissel

Onder een wit dekentje van sneeuw en met een code geel weeralarm vond op 30 januari jl. de ALV plaats in Breukelen. Een evaluatie van de activiteiten over 2018 werd gegeven en portefeuillehouders presenteerden de plannen voor het nieuwe jaar. Wilt u meer weten over de NtVP plannen voor dit jaar? Lees dan het jaarplan voor 2019.

Tijdens de ALV hebben we afscheid genomen van voorzitter Mariel Meewisse, secretaris & penningmeester Marten La Haye, vice-voorzitter en portefeuillehouder communicatie Ellen Klaassens en portefeuillehouder nuldelijnsondersteuning Marit Sijbrandij. Zij hebben zich de afgelopen 4 jaar met groot enthousiasme ingezet voor de NtVP. Onder het voorzitterschap van Mariel is de NtVP flink gegroeid en zijn nieuwe initiatieven geimplementeerd. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun onvermoeibare inzet de afgelopen jaren!

Mariel heeft het voorzitterschap overgedragen aan Trudy Mooren. Trudy was al bestuurslid NtVP en verantwoordelijk voor de portefeuille certificering Psychotraumatherapeuten. Zij zal zich nu als voorzitter gaan inzetten voor de NtVP en is verder verantwoordelijk voor de in- en externe betrekkingen.

We willen maar liefst 8 nieuw bestuursleden welkom heten die tijdens de ALV zijn benoemd.

Kyra Cornelissen – Secretaris

Philip le Clercq – Financiën

Simone de la Rie – Certificering Psychotraumatherapeuten

Ingrid Wigard – Certificering Psychotraumatherapeuten

Marcel de Koning – Certificeringtraject HBO

Lonneke Lenferink – Communicatie

Marie-José van Hoof – Psychotrauma jeugd

Wendy Pots – Lezingen

Benieuwd naar de achtergrond van de nieuwe bestuursleden? U kunt hier een korte biografie lezen.

(Trudy Mooren bedankt Mariel Meewisse)

 (Marten La Haye ontvangt bloemen)

 (Ellen Klaassens ontvangt bloemen van Kyra Cornelissen)
CategoryNieuws
© 2022 NTVP - All Rights Reserved