Oproep nieuwe voorzitter platform Young Minds Psychotrauma

Young Minds is een platform voor jonge onderzoekers (PhD studenten of onderzoekers tot 35 jaar) in het psychotraumaveld. Het is bedoeld om jonge professionals in het veld te bereiken en met elkaar in contact te brengen. Als je lid bent bij onze SIG krijg je de kans om tijdens gezellige bijeenkomsten kennis uit te wisselen, te netwerken en interessante mensen uit het psychotraumaveld te leren kennen.
Ook op het congres van de ESTSS zal onze SIG vertegenwoordigd zijn en activiteiten organiseren die hierop gericht zijn, zorg dus dat je hierbij bent want het wordt een unieke kans om interessante collega’s te ontmoeten en je internationale netwerk uit te breiden!

En let op: Wil jij jouw promotieonderzoek presenteren voor internationale experts op ons vakgebied? Grijp dan nu je kans en dien een abstract in voor het ESTSS congres 2019.

Collega gezocht!
Ben jij of ken jij een enthousiaste promovendus die graag inspirerende bijeenkomsten wil organiseren om jonge promovendi in het psychotraumaveld met elkaar te laten kennismaken, kennis en ervaringen uit te wisselen en te netwerken? Wil jij bijdragen aan de organisatie van activiteiten voor jonge promovendi op het ESTSS 2019 in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie neem contact op via youngminds@ntvp.nl.

CategoryNB-Nov18, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved