NtVP bestuursleden in het nieuws

Dat de (voormalig) bestuursleden van de NtVP ware multitaskers zijn, is bij velen wellicht bekend. In deze rubriek staan we graag stil bij een aantal bijzondere mijlpalen die zij de afgelopen maanden hebben behaald en verschillende interessante optredens in de media.

Prijs 

NtVP voorzitter Joanne Mouthaan en oud-NtVP bestuurslid Maartje Schoorl hebben samen met hun team vanuit het Instituut Psychologie de Casimirprijs gewonnen voor de nieuwe landelijke leerlijn suicidepreventie voor het psychologieonderwijs. Deze prijs is een facultaire waardering van onderwijsteams die vernieuwing en innovatie in onderwijs realiseren. Met de nieuwe leerlijn wordt suicidepreventie in de hele keten van psychologieonderwijs aangekaart, met als doel zorgpersoneel kundig en vaardig met suicidaliteit om te laten gaan. 

Lees meer op de website van de Universiteit Leiden: https://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2023/09/casimirprijs-voor-onderwijsproject-e-learning-zelfmoordpreventie  

ISTSS 

In juni is Janne Punski-Hoogervorst, NtVP bestuurslid communicatie, verkozen als social media administrator voor de International Society of Traumatic Stress Studies (ISTSS) voor een periode van twee jaar. In deze rol zal zij verantwoordelijk zijn voor de inhoud, het uiterlijk en het onderhouden van de ISTSS Facebook, Twitter en LinkedIn. 

CategoryNB-Okt23, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved