Nieuwe editie Impact Magazine

In de nieuwe editie van Impact Magazine staat moreel trauma centraal. U kunt daarin artikelen en columns lezen vanuit klinische en wetenschappelijke invalshoek en verhalen van mensen die moreel trauma aan den lijve ondervinden.

De NtVP heeft een vast Katern in Impact Magazine. Dit keer wordt er ingegaan op de ambities voor de toekomst van de NtVP van recent benoemd voorzitter Trudy Mooren. Daarnaast kunt u een terugblik vinden over de ALV van 30 januari jl. en over de lezingen die na afloop werden gegeven. Het thema van de lezingen ‘vroege opvang na ingrijpende gebeurtenissen’. De lezingen werden verzorgd door dr. Juul Gouweloos-Trines van kenniscntrum Impact en Lucy Dijkman en Susanne van Buschbach van traumaopvang OLVG.

De supervisievraag “Wat is een persisterende complexe rouwstoornis en hoe wordt het behandeld?” wordt beantwoord door expert Dr. Lonneke I.M. Lenferink. Zij is postdoctoraal onderzoeker op het gebied van verlies¬ en traumaverwerking aan de Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit Utrecht.

Lees hier het NtVP Katern en het antwoord op de supervisievraag: NtVP katern_Impact Magazine 2019-1

CategoryNieuws
© 2022 NTVP - All Rights Reserved