(Op)nieuw gecertificeerde psychotraumatherapeuten oktober 2023

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

De certificeringscommissie heeft in de afgelopen maanden weer een groot aantal behandelaren opnieuw gecertificeerd, waarmee hun registratie als Psychotraumatherapeut wordt verlengd. Meer informatie is te vinden in het online register op de website van de NtVP.

Dhr./Mw. Initialen Naam Plaats BIG registratie(s) Instelling/praktijk
Mw. M.M. van Toorenburg Utrecht en Amersfoort Klinisch Psycholoog Sinai Centrum, Arkin
Dhr. P. van Vliet Amstelveen Klinisch Psycholoog InGeest

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen via certificering@ntvp.nl

CategoryNB-Okt23, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved