Nieuw gecertificeerde psychotraumatherapeuten mei 2021

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

De certificeringscommissie heeft in de afgelopen maanden weer een paar gekwalificeerde behandelaren mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten! Meer informatie is te vinden in het online register op de website van de NtVP.

Naam

Dhr. B.W. de Weerd

Mw. D.E. Vigeveno

Instelling/Praktijk

Wijzer Psychotherapie en Opleiding

GGZ- Noord Holland Noord

Plaats

Nijmegen

Alkmaar

Functie

Klinisch Psycholoog

GZ-Psycholoog

Daarnaast zijn de volgende behandelaren opnieuw gecertificeerd, waarmee hun registratie als Psychotraumatherapeut wordt verlengd:

Naam

Mw. M.J. Benus-Salverda

Instelling/Praktijk

Psychologenpraktijk de Vaart

Plaats

Assen

Functie

Klinisch Psycholoog

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen via certificering@ntvp.nl

© 2022 NTVP - All Rights Reserved