Nieuw gecertificeerde psychotraumatherapeuten juli 2020

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

De certificeringscommissie heeft in de afgelopen maanden van 2020 weer een paar gekwalificeerde behandelaren mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten! Meer informatie is te vinden in het online register op de website van de NtVP.

Naam

Mw. K.A. Bartelink

Mw. F.R.A.J. van den Heuvel

Mw. M.C. Hoofwijk

Mw. R.L. Marissen

Instelling/Praktijk

GGZ Molendrift

Vincent van Gogh GGZ

ARQ Centrum ’45

Regionaal centrum GGZ Noordwest (MGGZ)

Plaats

Groningen

Venray

Oegstgeest

Amsterdam

Functie

Orthopedagoog- generalist

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog

Klinisch psycholoog, psychotherapeut

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen via certificering@ntvp.nl

CategoryNB-Jul20, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved