Nieuw gecertificeerde psychotraumatherapeuten februari 2021

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

De certificeringscommissie heeft in de afgelopen maanden weer een paar gekwalificeerde behandelaren mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten! Meer informatie is te vinden in het online register op de website van de NtVP.

Naam

Mw. A.M.J. Hagenaars- de Keijzer

Instelling/Praktijk

Bravis Ziekenhuis

Plaats

Bergen op Zoom

Functie

GZ-Psycholoog

Daarnaast zijn de volgende behandelaren opnieuw gecertificeerd, waarmee hun registratie als Psychotraumatherapeut wordt verlengd:

Naam

Mw. E.C.M. van Rijn

Dhr. T. van Rijnsoever

Instelling/Praktijk

Psy-Zo!

Youz Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Plaats

Groningen

Rotterdam

Functie

Directeur/GZ-psycholoog

GZ-psycholoog

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen via certificering@ntvp.nl

CategoryNB-Feb21, Nieuwsbrief
© 2022 NTVP - All Rights Reserved