Nieuw gecertificeerde psychotraumatherapeuten december 2021

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

De certificeringscommissie heeft in de afgelopen maanden weer een paar gekwalificeerde behandelaren mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten! Meer informatie is te vinden in het online register op de website van de NtVP.

Naam

Mw. S.M. Rosalina

Mw. S. Stok

Mw. G.G. Dekker

Instelling/Praktijk

Zelfstandige

Escutar

Fier

Plaats

Arnhem

Rotterdam

Groningen

Functie

Orthopedagoog-generalist

Psychotherapeut

Psychotherapeut

Daarnaast zijn de volgende behandelaren opnieuw gecertificeerd, waarmee hun registratie als Psychotraumatherapeut wordt verlengd:

Naam

Mw. U.M.H. Hendriks-van den Bos

Mw. N. Boonstra

Instelling/Praktijk

Psychocare

Altrecht

Plaats

Houten

Zeist

Functie

GZ-psycholoog

GZ-psycholoog

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen via certificering@ntvp.nl

CategoryNB-Dec21, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved