Nieuw gecertificeerde psychotraumatherapeuten april 2020

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

De certificeringscommissie heeft in de afgelopen maanden weer een paar gekwalificeerde behandelaren mogen certificeren. Een hartelijk welkom voor de nieuwe Psychotraumatherapeuten! Meer informatie is te vinden in het online register op de website van de NtVP.

Naam

Mw. B. Dost-Derksen

Mw. F. Koster

Mw. K. Rijnberg

Mw. P.C. Semmelink

Mw. W. Weijts

Mw. J.J. Winkelhof

Instelling/Praktijk

DostKuijper

Accare

Altrecht, Poli Angst en Stemming

Praktijk Psychotrauma Groningen

GGZ-Noord Holland Noord

Kinder-und Jugenddpsychiatrische Dienste St Gallen

Plaats

Deventer

Groningen

Utrecht

Groningen

Heerhugowaard

St. Gallen, Zwitserland

Functie

Orthopedagoog-Generalist

Orthopedagoog-Generalist

GZ-Psycholoog

Orthopedagoog-Generalist

Klinisch psycholoog, Psychotherapeut

GZ-psycholoog

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u contact opnemen via certificering@ntvp.nl

CategoryNB-Apr20, Nieuwsbrief
© 2022 NTVP - All Rights Reserved