Niet één maar twee congressen voor in uw agenda

“Heel inspirerend congres!”, “Ga zo door!” en “leerzaam, interessant congres”: een greep uit de evaluaties van afgelopen NtVP congres over levensloop en trauma.

Uit de evaluatie bleek ook dit jaar het congres weer goed in de smaak te zijn gevallen: een gemiddelde van 7.8 voor de leerervaring als geheel! Persoonlijk vond ik het geweldig om de vele ontmoetingen te zien en het enthousiasme van de sprekers te zien in het gevarieerde programma. Precies wat we met het congres hopen te bereiken: kennis en kunde bevorderen door met elkaar te zijn en van elkaar te leren. En wat een geluk dat we ook dit jaar weer in de zon konden genieten van de lunch.

Nog nagenietend van deze mooie congresdag afgelopen mei over levensloop en trauma zijn de voorbereidingen voor het volgende congres alweer van start gegaan. En we hebben al een verrassing voor u: dit jaar zullen we ook een pre-congresdag lanceren waarbij u workshops kunt volgen die u mogelijk ook weer kunt inzetten voor uw certificering als traumatherapeut NtVP.

Dus blokkeer alvast in uw agenda: Woensdag 30 mei 2018 voor de precongresdag en donderdag 31 mei 2018 voor de NtVP congresdag zelf, wederom op de prachtige locatie De Werelt in Lunteren.

En dat is niet het enige wat ons te wachten staat: onze zustervereniging “the European Society for Traumatic Stress Studies” (ESTSS) heeft ons uitgekozen om het tweejaarlijkse Europese congres in 2019 te organiseren! Dat betekent dat het volgende ESTSS congres om de hoek plaatsvindt, en wel in Rotterdam!

We zijn er trots op onze vereniging ook op Europees niveau op de kaart te zetten. Het thema zal zijn: “Trauma in transition: Building bridges.” Hierover zal u snel nog veel meer te horen krijgen, maar voor nu alvast de datum: 13 juni 2019 pre-congresdag, 14-16 juni 2019 ESTSS congres in de Doelen, Rotterdam.

Ik hoop u komende jaren weer te zien en samen met u te genieten van een stel inspirerende congresdagen!

Met hartelijke groet,
Miriam Lommen

CategoryNB-Okt17, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved