Laat je hercertificeren!

Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van één of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft de Psychotraumatherapeut recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen en voldoet aan de vooropleidingseisen met een BIG-registratie als gezondheidspsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater.

Overweegt u zelf om de registratie als Psychotraumatherapeut aan te vragen? Of wilt u meer weten over het competentieprofiel en de modules? Voor meer informatie over het certificeringstraject kunt u kijken op deze pagina of contact opnemen via certificering@ntvp.nl

Oproep: Laat je hercertificeren!

De hercertificering van de psychotraumatherapeuten van het eerst uur komt op gang.

“De certificering geeft echt een duidelijk kwaliteits keurmerk weer. Ik heb gemerkt dat mensen dan goed weten wat ze van je kunnen en mogen verwachten,”

aldus een van de eerste psychotraumatherapeuten die zich heeft laten hercertificeren.

Vanwege Corona heeft iedereen uitstel gekregen voor deze hercertificering, maar inmiddels zijn we wel zover dat we toe zijn aan de hercertificering.

Als je werkt in het traumaveld en je hebt je kennis en kunde op pijl gehouden is de hercertificering een kleine stap. Op de NtvP website staat wat daar voor nodig is. Je blijft dan profiteren van de diverse mogelijkheden van de NtvP en blijft up to date.

Alle psychotraumatherapeuten van 2015, 2016 en 2017 worden opgeroepen zich kosteloos te laten hercertificeren, zodat ook het kwaliteitsregister up to date blijft!

© 2023 NTVP - All Rights Reserved