Kijktip: De Publieke Tribune – Kind van

Bron: Omroep HUMAN

Hebben de mensen op de publieke tribune van de Tweede Kamer geen spreekrecht, in De Publieke Tribune van HUMAN nemen burgers juist het woord.

Coen Verbraak duikt in verhalen uit de haarvaten van de samenleving – op televisie, radio én online. In De Publieke Tribune vertellen ervaringsdeskundingen over maatschappelijke onderwerpen die hen bezighouden of belemmeren in het dagelijks leven. Op televisie in gesprek met verantwoordelijk bestuurders en beleidsmakers, op de radio in een intieme setting in gesprek met elkaar. Online blijven we de dossiers continu volgen en verdiepen.

In De Publieke Tribune geen klassiek debat, niks zwart-wit, maar een echt gesprek, om tot waardevolle inzichten en – wie weet – oplossingen te komen.

Ouders willen goed voor hun kinderen zorgen, maar soms lukt dat niet. Meer dan een half miljoen kinderen in Nederland groeien op met een ouder met psychische problemen of verslaving. Dat is 1 op de 6 kinderen. Zij lopen ook nog eens een veel grotere kans om zélf psychische problemen of een verslaving te ontwikkelen. In De Publieke Tribune vertellen ervaringsdeskundigen hun ervaringen aan staatssecretaris van Volksgezondheid Maarten van Ooijen.

Lees meer…

CategoryNieuws
© 2023 NTVP - All Rights Reserved