Kennisdeling

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal kennisbronnen op het gebied van psychotrauma die de NtVP bij elkaar heeft gebracht en toegankelijk heeft gemaakt voor onze leden, zoals een overzicht van lopend onderzoek, een overzicht van promoties en proefschriften, relevante artikelen, interessante links naar andere websites, de nieuwsbrieven van de NtVP en de NTVP katerns in de Impact.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van psychotrauma en het laatste nieuws van de NtVP? Schrijf u dan via onderstaand formulier in voor onze nieuwsbrief.


Impact Magazine

Impact Magazine (voorheen Cogiscope) is het kwartaalblad over de psychosociale gevolgen van schokkende gebeurtenissen en stelt zich ten doel om betrokkenen op dit terrein te informeren over ontwikkelingen op het gebied van preventie en hulpverlening. Impact Magazine  bericht over ontwikkelingen op het gebied van hulpverlening aan slachtoffers in de vorm van artikelen, verslagen van symposia, recensies en attenderingen. Voor meer informatie zie de website van Impact Magazine.

De NtVP heeft een vast katern in Impact Magazine, die u hieronder kunt teruglezen. Als lid van de NtVP kunt u zich abonneren op Impact Magazine tegen het gereduceerde tarief € 17,50 per jaar (normaal € 27,50 per jaar). U kunt zich aanmelden via ons secretariaat.


Promoties en Proefschriften

Hieronder vindt u een overzicht van meer dan 100 promoties en proefschriften op het gebied van psychotrauma. U kunt door het overzicht scrollen, als u op een promotie/proefschrift klikt wordt u doorgeleid naar de desbetreffende website of wordt het document gedownload.


De NtVP werkt samen met de volgende partijen: