Schrijf u nu in voor het NtVP jaarcongres 2020!

NtVP Jaarcongres 2020: Identiteit

4 juni 2020 | Congrescentrum De Werelt | Lunteren

Op donderdag 4 juni verdiepen we ons in het thema “Identiteit”. Na een traumatische gebeurtenis of een plotseling verlies kan de wereld er voor getroffenen heel anders uit zien. Een psychotrauma slaat een bres in het basisgevoel van veiligheid en rechtvaardigheid, en daarmee ook in het gevoel van eigenwaarde en zelf, de identiteit.

Welke invloed heeft psychotrauma op de identiteitsvorming in de jeugd en adolescentie? Welke rol kan identiteit spelen in de behandeling van posttraumatische stressklachten? Hoe hangen psychotrauma- en stressorgerelateerde stoornissen samen met identiteitsstoornissen? Hoe kan er weer ruimte komen voor het lichaam, intimiteit en seksuele behoeftes? En wat is de wisselwerking tussen het werken in het psychotraumaveld en uw eigen identiteit? Als we het over psychotrauma en identiteitsvorming hebben, wat doen gender en cultuur hierin? Dit is een greep uit de vragen die we centraal stellen tijdens het jaarcongres.

In parallelsessies en activerende workshops zorgen diverse sprekers voor verdieping van uw kennis en kunde. Vier keynotesprekers nemen ons mee in de recentste bevindingen op wetenschappelijk en klinisch gebied:

Rafaële Huntjens
Anja Lok
Maartje Schoorl
Guy Bosmans

Op woensdag 3 juni tijdens de preconference dag vinden diverse halfdaagse workshops plaats over innovatieve behandeltechnieken. Ook vindt een Paper in a Day workshop plaats tijdens de preconference dag voor early career researchers. Voor meer informatie klik hier.

Datum: donderdag 4 juni 2020

 Locatie: De Werelt

 Plaats: Lunteren

Klik hier om u in te schrijven en voor informatie over het gehele programma!

Doelgroep

Psychiaters, (klinisch, neuro- en GZ-) psychologen, psychotherapeuten, (sociaal, psychiatrisch) verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en degenen die daarvoor in opleiding zijn. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom!

Accreditatie

Wordt aangevraagd bij FGzPt, NIP, NVP, NVvP, VEN (EMDR), VGCt, VSR en Kwaliteitsregister V&V. Bij voldoende belangstelling uit een discipline wordt aanvullend accreditatie aangevraagd

Inschrijfgeld

Inschrijfkosten vóór 14 mei 2020 bedragen 225 euro. Na 14 mei 2020 bedragen de inschrijfkosten 245 euro.

Bent u lid van de NtVP?

Dan ontvangt u € 30,- korting op het inschrijfgeld. Klik aan bij inschrijven ‘Ik ben lid van de beroepsvereniging’ en vul uw nummer in.

Nog geen lid?

Word nu lid van de NtVP om direct te profiteren van de gereduceerde prijs. Vervolgens bij inschrijving aanvinken ‘ik ben lid van de  beroepsvereniging’ en in het invulveld ‘nieuw lid’ invullen. De lidmaatschapskorting wordt dan direct toegepast.