Impact Magazine 3de kwartaal is uit!

Impact Magazine informeert, agendeert en discussieert over ingrijpende gebeurtenissen op zowel mensen, organisaties als samenleving en de impact daarvan. Het magazine is gericht op mensen die zich beroepsmatig bezighouden met de psychosociale gevolgen van rampen, crisis, oorlog en geweld, zoals hulpverleners, onderzoekers en beleidsmakers. Daarnaast focust Impact Magazinezich op een brede groep professionals en andere belangstellenden met interesse in terugkerende actuele thema’s als psychotrauma, psychosociale hulp na rampen en crisis als ook oorlog, vervolging en geweld.

De NtVP heeft een vaste rubriek in Impact Magazine. In deze editie kunt u lezen over het nieuwe NtVP accreditatie- en certificeringstraject voor psychosociale nuldelijnsondersteuners na ingrijpende gebeurtenissen welke dit najaar van start gaat. Meer informatie over dit traject zal binnenkort op de NtVP website verschijnen.

De supervisievraag die ditmaal centraal staat is: Wat weten we over het opvangen van hulpverleners bij ingrijpende incidenten op het werk en hoe kan dat het beste gebeuren? Experts Juul Gouweloos (Impact/IVP), Lucy Dijkman en Susanne van Buschbach (OLVG) geven antwoord op deze supervisievraag van René Janssen (verpleegkundig specialist GGZ)

Nieuwsgierig geworden? Lees dan het NtVP-katern Impact Magazine kwartaal 3, 2018

CategoryNieuws
© 2021 NTVP - All Rights Reserved