De NtVP is jarig en trakteert: supervisie door een NtVP psychotraumatherapeut

Hoera, de NtVP bestaat dit jaar 15 jaar!

Wie jarig is trakteert en daarom zullen we de komende tijd vijftien cadeautjes uitdelen, één voor elk jaar dat we bestaan. Zeven winnaars gingen je voor en nu is er opnieuw veel kans om een mooie prijs te winnen.

Het achtste cadeau dat we zullen weggeven is een uur supervisie door een gecertificeerde NtVP Psychotraumatherapeut. Het deskundigheidsgebied van de Psychotraumatherapeut NtVP omvat algemene kennis over psychotrauma, het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek, het beoordelen van de resultaten daarvan en het toepassen van psychologische behandelingsmethoden ten aanzien van een persoon met het oog op diens gezondheidstoestand na het meemaken van een of meerdere traumatische gebeurtenissen. Daarnaast heeft hij of zij recente werkervaring in het behandelen van cliënten met psychotrauma en daaraan gerelateerde stoornissen.

Aangezien elke NtVP Psychotraumatherapeut een eigen expertise heeft, kan de winnaar kiezen uit vier supervisoren met elk een eigen specialisatie. De volgende therapeuten doen mee:

  • dr. Mariel Meewisse: voormalig voorzitter van de NtVP, klinisch psycholoog/psychotherapeut en mede-eigenaar van Abate expertisecentrum angst en trauma in Grootebroek. Expertise: PTSS en comorbide dissociatieve- en persoonlijkheidsstoornissen.
  • dr. Ellen Klaassens: voormalig NtVP bestuurslid, klinisch psycholoog bij ARQ Centrum’45. Expertise: cPTSS bij diverse doelgroepen (oa geüniformeerden, vluchtelingen & asielzoekers en vroeg getraumatiseerden).
  • dr. Marie-José van Hoof: NtVP bestuurslid met portefeuille kind en jeugd, kinder- en jeugdpsychiater en orthopedagoge. Ze is zelfstandig gevestigd bij iMindU te Leiden. Expertise: gehechtheid en psychotrauma, hulpverlening aan expats, tweede/derde generatieproblematiek en chronische/terminale ziekte bij kinderen en jongeren.
  • dr. Mariken Spuij: Klinisch psycholoog/psychotherapeut en NVO-Orthopedagoog Generalist bij haar eigen praktijk TOPP-zorg in Driebergen en Zeist, waar ze hulp biedt aan kinderen, jongeren en hun ouders. Expertise: (traumatische) rouw en de behandeling van psychotrauma-gerelateerde klachten en (dreigende) persoonlijkheidsproblematiek bij kinderen en jongeren.

Wil je graag een uur supervisie winnen door één van deze therapeuten, of ken je iemand die dit graag zou willen? Jij kan ervoor zorgen dat jijzelf, of je meest gewaardeerde collega, vriend of vriendin deze prijs wint. Wat moet je hiervoor doen? Reageer dat je meedoet onder ons LinkedIn bericht of tag de persoon die je dit cadeau gunt en zorg dat jullie beiden ons LinkedIn-kanaal volgen en/of lid zijn van de NtVP. De winnaar ontvangt hierover binnenkort een bericht.

CategoryNieuws
© 2022 NTVP - All Rights Reserved