De NtVP is jarig en trakteert: preconference workshop NtVP congres

Hoera, de NtVP bestaat dit jaar 15 jaar!

Wie jarig is trakteert en daarom zullen we de komende tijd vijftien cadeautjes uitdelen, één voor elk jaar dat we bestaan. Twaalf winnaars gingen je voor en nu is er opnieuw veel kans om een mooie prijs te winnen.

Het veertiende cadeau dat we zullen uitdelen, is een preconference workshop voor het NtVP congres. De NtVP organiseert de dag voor het congres een masterclass voor gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in de behandeling van – en onderzoek naar psychotrauma. Tijdens deze interactieve masterclass nemen we je mee in hoe het is om als behandelaar en onderzoeker te werken met psychotrauma. Daarnaast zullen we mythes in het werkveld bespreken.

De masterclass wordt gegeven door dr. Miriam Lommen en Marike Kooistra. Dr. Miriam Lommen is universitair hoofddocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en psycholoog bij GGZ Drenthe. Zij is een expert op het gebied van trauma en angst, zowel in het onderzoek als in de praktijk. Marike Kooistra is promovendus aan de Universiteit Leiden en vertelt graag hoe het is om als jonge onderzoeker te werken op het gebied van psychotrauma.

Voor wie?

Studenten Psychologie aan een Nederlandse Universiteit die geïnteresseerd zijn in psychotrauma.

Je kan ervoor zorgen dat jijzelf, of je meest gewaardeerde medestudent, vriend of vriendin deze prijs wint. Wat moet je hiervoor doen? Reageer onder ons LinkedIn bericht of tag de persoon die je dit cadeau gunt en zorg dat jullie beiden ons LinkedIn-kanaal volgen en/of lid zijn van de NtVP. De winnaar ontvangt hierover binnenkort een bericht.

CategoryNieuws
© 2023 NTVP - All Rights Reserved