De NtVP is jarig en trakteert: handboek familierelaties bij psychotrauma

Hoera, de NtVP bestaat dit jaar 15 jaar!

Wie jarig is trakteert en daarom zullen we de komende tijd vijftien cadeautjes uitdelen, één voor elk jaar dat we bestaan. Zes winnaars gingen je voor en nu is er opnieuw veel kans om een mooie prijs te winnen.

Het zevende cadeau dat we zullen weggeven is het boek ‘Handboek familierelaties bij psychotrauma’. Psychotrauma is als een steen in een vijver: het heeft grote gevolgen voor relaties binnen het gezin en tussen generaties. Niet alleen individuen maar ook ouder-kindrelaties komen onder enorme druk te staan. Handboek familierelaties bij psychotrauma gaat over methoden van diagnostiek en behandeling voor relationeel herstel. De auteurs, allen expert op het gebied van psychotrauma (waaronder onze NtVP voorzitter Trudy Mooren), beantwoorden deze vragen vanuit een systemisch kader of familieperspectief, geïllustreerd met voorbeelden uit de klinische praktijk. Het boek verschijnt in maart, wat betekent dat de winnaar dit boek dan zal ontvangen.

Jij kan ervoor zorgen dat jijzelf, of je meest gewaardeerde collega, vriend of vriendin deze prijs wint. Wat moet je hiervoor doen? Reageer dat je meedoet onder ons LinkedIn bericht of tag de persoon die je dit cadeau gunt en zorg dat jullie beiden ons LinkedIn-kanaal volgen en/of lid zijn van de NtVP. De winnaar ontvangt hierover binnenkort een bericht.

CategoryNieuws
© 2022 NTVP - All Rights Reserved