De NtVP is jarig en trakteert: gratis toegang tot het NtVP congres!

Hoera, de NtVP bestond dit jaar 15 jaar!

Wie jarig is trakteert en daarom hebben we het afgelopen jaar veel cadeaus uitgedeeld. Veertien winnaars zijn al blij gemaakt en nu is het tijd om de hoofdprijs uit te delen!

Het laatste en grootste cadeau dat we zullen weggeven, is gratis toegang tot ons NtVP congres. Op vrijdag 30 september 2022 vindt het NtVP Jaarcongres plaats met als thema “Psychotrauma door systemen heen”. Tijdens dit congres besteden we aandacht aan verschillende systemen waarbinnen psychotrauma plaatsvindt. Van het stresssysteem naar het gezin of de familie waarin iemand zich bevindt, de organisatie waar iemand werkt en maatschappij waarin iemand leeft. Daarnaast richten we ons op systemen die invloed hebben op het herstel. Wat beïnvloedt elkaar en wat houdt klachten in stand? Het congres biedt kennisdeling over deze vragen met als doel om systemen beter te gaan begrijpen en effectiever in te kunnen zetten. Meer informatie over het congres vind je op de website: www.ntvpcongres.nl.

Je kan ervoor zorgen dat jijzelf, of je meest gewaardeerde collega, vriend of vriendin deze felbegeerde hoofdprijs wint. Wat moet je hiervoor doen? Reageer onder ons LinkedIn bericht of tag de persoon die je dit cadeau gunt en zorg dat jullie beiden ons LinkedIn-kanaal volgen en/of lid zijn van de NtVP. De winnaar ontvangt hierover binnenkort een bericht.

CategoryNieuws
© 2023 NTVP - All Rights Reserved