De NtVP is jarig en trakteert: gratis jaarabonnement op Impact Magazine

Hoera, de NtVP bestaat dit jaar 15 jaar!

Wie jarig is trakteert en daarom zullen we de komende tijd vijftien cadeautjes uitdelen, één voor elk jaar dat we bestaan. Drie winnaars gingen u voor en nu is er opnieuw veel kans om een mooie prijs te winnen.

Het vierde cadeau dat we zullen weggeven is een jaarabonnement op Impact Magazine. Dit is een kwartaalblad over de psychosociale gevolgen van schokkende gebeurtenissen en stelt zich ten doel om betrokkenen op dit terrein te informeren over ontwikkelingen op het gebied van preventie en hulpverlening. Dit magazine is gericht op mensen die zich beroepsmatig bezighouden met de psychosociale gevolgen van rampen, crisis, oorlog en geweld, zoals hulpverleners, onderzoekers en beleidsmakers. Daarnaast focust Impact Magazine zich op een brede groep professionals en andere belangstellenden met interesse in terugkerende actuele thema’s als psychotrauma, psychosociale hulp na rampen en crisis als ook oorlog, vervolging en geweld. De NtVP heeft een vast Katern en supervisievraag in het Impact Magazine.

Jij kan ervoor zorgen dat jijzelf, of je meest gewaardeerde collega, vriend of vriendin deze prijs wint. Wat moet je hiervoor doen? Reageer dat je meedoet onder ons LinkedIn bericht of tag de persoon die je dit cadeau gunt en zorg dat jullie beiden ons LinkedIn-kanaal volgen en/of lid zijn van de NtVP. De winnaar ontvangt hierover binnenkort een bericht.

CategoryNieuws
© 2023 NTVP - All Rights Reserved