De NtVP is jarig en trakteert: een jaar lang gratis lidmaatschap

Hoera, de NtVP bestaat dit jaar 15 jaar!

Wie jarig is trakteert en daarom zullen we de komende tijd vijftien cadeautjes uitdelen, één voor elk jaar dat we bestaan. Acht winnaars gingen je voor en nu is er opnieuw veel kans om een mooie prijs te winnen.

Het negende cadeau dat we zullen uitdelen, is gratis lidmaatschap voor de NtVP in 2022. Lidmaatschap bij onze vereniging kan zeer voordelig zijn voor zowel therapeuten als onderzoekers. Met name PhD studenten profiteren van extra veel voordeel. Zo krijgen onze leden:

  • Gratis deelname aan bijeenkomsten met experts op het gebied van psychotrauma, zoals lezingen, interviews, masterclasses en webinars.
  • Korting op het NtVP jaarcongres.
  • De mogelijkheid om te werken aan een paper-in-a-day met andere onderzoekers op het gebied van psychotrauma.
  • Een netwerk van onderzoekers op het gebied van psychotrauma in Nederland, mogelijkheid tot samen onderzoek doen (https://www.ntvp.nl/connect-hoe-gaat-het-met-u-in-de-coronacrisis/) of nadenken over een specifiek onderwerp in een Special Interest Group (SIG).
  • Een netwerk van clinici om je onderzoeksresultaten naar de praktijk te vertalen in bijvoorbeeld een SIG, via ons social media platform met ~8000 volgers, op het NtVP congres of in een interview in de nieuwsbrief.
  • Automatisch lidmaatschap van de European Society for Traumatic Stress Studies (ESTSS).
  • Korting op het ESTSS congres (en extra hoge korting voor promovendi).
  • Grote korting voor auteurs op publicatie in open-acces online tijdschrift European Journal of Psychotraumatology (EJPT).
  • Korting op het kwartaalblad Impact (€17,50 i.p.v. €27,50), het tijdschrift over gevolgen van schokkende gebeurtenissen met daarin een speciaal NtVP katern.

Ben je al lid en wil je volgend jaar gratis lid blijven, ben je nog geen lid maar heb je hierin interesse, of ken je iemand die jij een lidmaatschap gunt? Je kan ervoor zorgen dat jijzelf, of je meest gewaardeerde collega, vriend of vriendin deze prijs wint. Wat moet je hiervoor doen? Reageer dat je meedoet onder ons LinkedIn bericht of tag de persoon die je dit cadeau gunt en zorg dat jullie beiden ons LinkedIn-kanaal volgen en/of lid zijn van de NtVP. De winnaar ontvangt hierover binnenkort een bericht.

CategoryNieuws
© 2023 NTVP - All Rights Reserved