Congres en webinars

Virtueel ESTSS congres

In 2021 mag de NtVP wederom mede-organisator zijn van het eerste(!) virtuele ESTSS congres op 17 en 18 juni.

Het thema van dit congres is Trauma and Mental Health during the Global Pandemic.

We hopen samen met u en andere professionals over de hele wereld bij elkaar te komen, zodat we kunnen uitwisselen wat we tot nu toe geleerd hebben en kunnen anticiperen op welke zorg het beste aansluit tijdens en na de Covid-19 pandemie.

Vergeet niet uw abstract in te dienen! Tot 1 maart is de abstract submission open.

Vanaf 1 april kunt u zich inschrijven.

Webinars

Vanaf 6 januari tot 17 maart is de Psychotrauma Masterclass Serie te volgen. Inmiddels nemen meer dan 400 mensen hieraan deel. Iedere week is een andere psychotrauma expert aan het woord en verschillende thema’s passeren de revue. Alle masterclasses zijn begin april terug te kijken voor iedereen die zich voor 17 maart voor de serie heeft ingeschreven.

De NtVP werkt hierin samen met Psyflix, Reinier van Arkel en Arq Centrum ’45

Op 9 april om 12:00 wordt een Benefiet webinar georganiseerd in samenwerking met Iva Bicanic, Centrum Seksueel Geweld (CSG) en Psyflix. Verschillende professionals zullen vertellen wat het SCG doet en wat zij professionals adviseren te doen in gevallen van recent seksueel geweld.

Met de opbrengst wordt een drempelverlagende voorlichtingsvisualisatie gemaakt, met als doel dat slachtoffers van seksueel geweld de weg naar het CSG sneller weten te vinden.

CategoryNB-Feb21, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved