Commissieleden gezocht!

Gezocht: nieuw lid van de certificeringscommissie bij de NtVP.

De certificeringscommissie zet zich in om de kwaliteit en de expertise van hulpverleners in het behandelen van psychotrauma te bevorderen en te bewaken. Dit wordt gedaan door het certificeren van hulpverleners als Psychotraumatherapeut. Deze certificering biedt tevens een leidraad voor degenen die hulp zoeken of mensen willen verwijzen.

Zou jij de NtVP willen ondersteunen bij dit proces? De certificeringscommissie komt eens per drie maanden (online) samen en beoordeelt aanvragen voor de registratie en herregistratie tot Psychotraumatherapeut. Daarnaast probeert de commissie zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het veld van psychotrauma, zodat de certificeringseisen blijven aansluiten bij de meest recente bevindingen.

Wij zijn op zoek naar een geregistreerde Psychotraumatherapeut met veel hart voor het werkveld. Bij voorkeur heb je niet alleen ervaring met behandeling, maar ook met het geven van onderwijs. Je komt samen te werken met andere enthousiaste commissieleden die ieder affiniteit hebben met andere gebieden van het werkveld. Door deze variatie pogen we als commissie zo breed mogelijk onderlegd te zijn.

Heb je interesse in deze functie bij de NtVP? Neem contact op met de commissie via: certificering@ntvp.nl.

© 2022 NTVP - All Rights Reserved