Childhood Attachment and Relational Trauma Screen (CARTS)

Global Collaboration on Traumatic Stress: uitnodiging deelname aan Childhood Attachment and Relational Trauma Screen (CARTS)

In het kader van de Global Collaboration on Traumatic Stress loopt er een project naar een interessante methode om vroeg trauma en gezinsrelaties in kaart te brengen: de CARTS (Frewen ea, 2013).
De NtVP maakt als member society van de ESTSS ook deel uit van de Global Collaboration on Traumatic Stress, dit is een internationaal samenwerkingsverband op het gebied van psychotrauma met vertegenwoordigers van ISTSS, ESTSS, en andere trauma verenigingen wereldwijd. Op dit moment richt de Global Collaboration zich op het ontwikkelen van methoden om veerkracht en herstel van volwassenen met traumatische jeugdervaringen te verbeteren.

De Childhood Attachment and Relational Trauma Screen (CARTS) is er een innovatieve online methode over herinneringen aan de relaties met gezinsleden tijdens de jeugd en over mogelijke traumatische jeugdervaringen. Deze is nu ook in het Nederlands beschikbaar.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de CARTS (anoniem):

NEDERLANDS

Via I-CAN kunt u meer te lezen over: wat traumatische jeugdervaringen zijn, over de mogelijke gevolgen, wat mensen zelf kunnen doen, en hoe hulp voor klachten te kunnen krijgen. Ook op NtVP website vindt u informatie over jeugdtrauma en waar u hulp kunt vinden. Moch u vragen hebben kunt u uiteraard contact opnemen via info@ntvp.nl.

De CARTS is verder beschikbaar in de volgende talen:

ENGLISH

GERMAN

JAPANESE

CROATIAN

© 2022 NTVP - All Rights Reserved