Bommetje vol programma op het ESTSS congres

Met 4 keynote sprekers, 13 preconference workshops, 7 master classes, een open supervisie, 6 expert panels, 5 special interest groepslunches, 49 symposia, 6 flashtalk sessies met totaal 45 flashtalks, en 190 posters zit het programma van het ESTSS congres bommetje vol mooie onderdelen, waar we zelf maar moeilijk uit kunnen kiezen! Eigenlijk zouden we zelf alles wel willen volgen, maar er zullen keuzes gemaakt moeten worden want tot op de dag van vandaag kunnen we ons maar op 1 plek tegelijkertijd bevinden. Naast dit mooie programma hebben we nog een grote ruimte vol stands waar je op zoek kunt gaan naar vakliteratuur, de nieuwste technieken ter ondersteuning van therapie die je kunt bekijken en aanschaffen en informatie die jou verder helpt in de wereld van een psychotraumatherapeut of onderzoeker.

En wat is er nu heerlijker dan het opzuigen van informatie af te wisselen met een georganiseerde wandeling door Rotterdam en een hapje en drankje op de welkomstreceptie in het stadhuis van Rotterdam. En niet te vergeten: een lekkere maaltijd tijdens het congresdiner waarna je je op de dansvloer kunt wagen om even helemaal los te gaan.
Al met al een rijk programma waar je je in onder kunt laten dompelen en al genietend je kennis en kunde op het gebied van psychotrauma kunt verdiepen. Met al bijna 500 geregistreerde deelnemers is het ook de plek om bruggen te slaan en je Europese netwerk te verbreden.

Tot in Rotterdam!

Joanne Mouthaan en Miriam Lommen, mede namens de ESTSS congresorganisatie

CategoryNB-Apr19, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved