Wie jarig is trakteert en daarom zullen we de komende tijd vijftien cadeautjes uitdelen, één voor elk jaar dat we bestaan. Dertien winnaars gingen u voor en nu is er opnieuw kans op een prijs.

Klinisch psycholoog en psychotherapeut drs. Martijn Stöfsel legt in deze aflevering van de RINO Groep Podcast uit wanneer je de bekende behandelmethoden EMDR, Imaginaire Exposure en Imaginaire Rescripting het beste kunt inzetten. Daarnaast vertelt hij over de koppeling tussen persoonlijkheidsproblematiek en trauma, en komt ook het ‘weke hart’ van de behandelaar voorbij.

Keti Koti; de dag waarop de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen wordt herdacht en gevierd. Ter ere hiervan deelt de 2Doc.nl redactie vijf documentaires die de slavernij en de gevolgen ervan laten zien, maar ook zwarte cultuur en talent vieren.

Heb jij affiniteit met het werkveld van psychotrauma, en zou je het leuk vinden om hierin meer te betekenen?

Wij zijn vanwege een bestuurswisseling op zoek naar een nieuwe secretaris, die voor een periode van 4 jaar ons bestuur wil komen versterken. Het is niet nodig dat je een professionele achtergrond hebt binnen het werkveld, affiniteit en enthousiasme is genoeg!

Page 1 of 3541 2 3 354
© 2022 NTVP - All Rights Reserved