Virtual Conference ESTSS 2021

Let op: dit congres heeft onlangs plaatsgevonden. Indien u vragen heeft over accreditatie, kunt u contact opnemen met info@ntvp.nl

Trauma and Mental Health during the Global Pandemic

De COVID-19-pandemie heeft voor veel onverwachte veranderingen in ons leven gezorgd. Op dit moment ervaren we een wereld van onvoorspelbare beperkingen, moeilijkheden en uitdagingen, maar ook nieuwe kansen. De huidige pandemie is een belangrijke mondiale uitdaging voor de volksgezondheid die een ongekende impact heeft gehad op het leven en het welzijn van mensen. Daarom is het nog nooit zo belangrijk geweest om samen te komen en de nieuwste onderzoeksresultaten en klinische werkervaringen met betrekking tot de wereldwijde pandemie te bespreken.

We nodigen je uit om deel te nemen aan de eerste virtuele conferentie van de European Society for Traumatic Stress Studies: “Trauma and Mental Health during the Global Pandemic”, die zal plaatsvinden van 17 tot 18 juni 2021 (met preconferentieworkshops op 16 juni).

De uitgenodigde sprekers zullen hun onderzoeks- en klinische werkervaringen met betrekking tot dit complexe onderwerp vanuit verschillende perspectieven presenteren (zie Tracks).

Kijk voor meer informatie over de conferentie in de komende weken regelmatig op deze website, abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op Twitter (ESTSSnews). De komende maanden zal er meer nieuws en previews gedeeld worden van de unieke mogelijkheden die beschikbaar zullen zijn als onderdeel van de virtuele conferentie ESTSS 2021.

Accreditatie van de Virtual ESTSS Conference 2021

De NtVP faciliteert de accreditatie van het virtuele ESTSS congres op 17 en 18 juni 2021. Accreditatie wordt aangevraagd bij de volgende verenigingen: NtVP (Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma), NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie), NVvP (Nederlandse Vereniging voor Psychiaters), FGzPt (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten).

BELANGRIJKE UPDATE: Houd er rekening mee dat alle deelnemers die accreditatie willen ontvangen van de NVvP, worden gevraagd om 10 meerkeuzevragen te beantwoorden over de uitgenodigde sessies en de ESTSS Pan-Europese COVID-19 ADJUST-studie, direct na de conferentie! 

Voor NtVP-leden zijn hieraan geen extra kosten verbonden. Niet-leden kunnen van deze dienst gebruikmaken tegen het tarief van €20. Het is mogelijk om direct lid te worden en te profiteren van deze -en andere- gratis diensten van NtVP. Tevens ben u als NtVP-lid automatisch lid van ESTSS en profiteert u zo mee van een aantrekkelijke korting van €50 op het Virtuele ESTSS Congres.

Na het congres kunt u uw deelnamecertificaat downloaden via uw congresregistratie-account. U ontvangt na het congres een email van het NtVP-secretariaat voor verdere gegevens.

Visit the ESTSS Virtual Conference Website