Accreditatie van trainingen voor nuldelijnsondersteuning en eerste opvang

Zeker in deze tijden is het belangrijk onderscheid te maken. Om de kwaliteit van uw training in opvang na schokkende gebeurtenissen of nuldelijnsondersteuning onafhankelijk te laten beoordelen en te erkennen, kunnen deze trainingen weer worden geaccrediteerd door de NtVP.

De nieuwe data voor de nuldelijnsaccreditatie zijn bekend. De eerste deadline voor het insturen van stukken ter beoordeling is 1 april 2022. Meer informatie hierover vindt u op https://www.ntvp.nl/wp-content/uploads/Accreditatie-en-Certificeringnota-Nuldelijns-Psychosociale-Ondersteuning_oktober-2018.pdf

Daarnaast hebben we onze nuldelijnsaccreditatiecommissie uitgebreid. Afgelopen week hebben we Ellin Simon, Esmée Pluijmers en Madelon Bronner verwelkomd in onze commissie.

Ellin Simon is werkzaam als docent en onderzoeker bij de Open Universiteit. Zij is aangenomen als onze ondersteuner. Esmée Pluijmers en Madelon Bronner zijn beiden werkzaam als adviseur psychosociale ondersteuning bij Rode Kruis Nederland. Samen met de andere leden van de commissie, Rianneke van der Gaag, Christianne van der Meer, Pleuni Corton, Jan Ambaum en Marit Sijbrandij, zullen zij de NtvP adviseren over accreditatie van trainingen.

© 2023 NTVP - All Rights Reserved