Aanmelden ESTSS Future International Leadership Group

De “ESTSS Future International Leadership Group“ van de European Society for Traumatic Stress Studies (ESTSS) zoekt nieuwe leden. De leden van deze groep zijn toegewijde jonge professionals op het gebied van psychotraumatologie in Europa. Het doel is om een netwerk van jonge professionals met interesse in psychotrauma te vormen en hen in staat stellen hun leiderschapskwaliteiten en internationale ervaringen op te doen.

De leden van de groep werken samen met ervaren collega’s in ESTSS commissies voor een reeks strategische activiteiten. De geschatte tijd voor deze activiteiten is ongeveer 10 uur per maand. Voorbeelden zijn de verdere ontwikkeling van het ESTSS European Curriculum, de ESTSS Summer schools, het ontwikkelen van materiaal over verschillende onderwerpen in de psychotraumatologie voor publiek en beleidsmakers en betrokkenheid bij de interne en externe ESTSS-communicatie. De ESTSS Future International Leadership Group zal steun krijgen van de voorzitters en andere leden van de respectievelijke commissies en het ESTSS-bestuur. Ze zullen aangemoedigd worden om hun eigen visies en ideeën om hun netwerk en een groter netwerk van jonge talenten in psychotraumatologie. Daartoe zullen zij regelmatig online bijeenkomsten bijwonen en elkaar persoonlijk ontmoeten op de tweejaarlijkse ESTSS-conferenties.

Stuur je sollicitatie vóór 15 januari 2022 per e-mail naar ESTSS-uitvoerend secretaris Zoran Sukovic op secretariaat@estss.org.

Lees meer op de website van de ESTSS.

CategoryNB-Dec21, Nieuwsbrief
© 2022 NTVP - All Rights Reserved