Aankondigingen vanuit de SIG Traumatische rouw

Voor het najaar staan er activiteiten gepland relevant voor geinteresseerden in traumatische rouw.

Save the date: Symposium Traumatische Rouw – vrijdag(middag) 26 oktober 2018

Dit symposium wordt georganiseerd ter ere van de eerste uitgave van het Handboek Traumatische Rouw van prof. dr. A. (Jos) de Keijser, prof. dr. P.A. Boelen en dr. G. Smid. Het symposium zal worden gehouden in het gebouw van Arq Psychotrauma Expert Groep te Diemen. Leden van de SIG Traumatische Rouw zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De officiële uitnodiging volgt later. Houd rouw.arq.org in de gaten meer informatie.

SIG  bijeenkomst ‘Migranten, cultuur & rouw’ – dinsdag 27 november 2018

Net als voorgaande jaren zal er een aantal keer per jaar een bijeenkomst worden georganiseerd voor de leden van de SIG Traumatische Rouw. Hierbij wordt een spreker uitgenodigd om een presentatie te geven, en kan in informele setting kennis en ervaring worden gedeeld onder de aanwezigen. Graag nodig ik u alvast uit voor de volgende bijeenkomst, welke op 27 november 2018 van 16.00-18.00 uur zal plaatsvinden op de Universtiteit Utrecht (Langeveldgebouw, Heidelberglaan 1). Het thema van deze bijeenkomst is: Migranten, cultuur & rouw. De presentatie wordt verzorgd door dr. Geert Smid en daarna is er mogelijkheid tot het inbrengen van casuistiek. In verband met de catering verzoek ik u, indien u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, zich uiterlijk  1 november aan te melden via s.soydas@uu.nl

Arq Kenniscentrum Traumatische Rouw (AKTR, rouw.arq.org)

Het AKTR is een kennis- en informatiecentrum gericht op het verbeteren van de kwaliteit, wetenschappelijke onderbouwing en verspreiding van psychosociale hulp na verlies. Via de website van het AKTR kunt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van rouw en vragen over hulp bij rouw stellen aan experts.

Indien u vragen vragen en/of opmerkingen heeft kunt u een email sturen naar Suzan Soydas,  voorzitter van de SIG ‘traumatische rouw’, (s.soydas@uu.nl).

CategoryNB-Sep18, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved