16de ESTSS congres 2019

Het grote aantal bezoekers aan het ESTSS congres in 2017, waaronder veel Nederlanders, heeft het NtVP bestuur overtuigd het volgende ESTSS congres in Nederland te organiseren. Dit is een mooie kans om Internationale sprekers van hoge kwaliteit naar ons land te brengen.

De ESTSS congressen worden om de twee jaar georganiseerd, iedere keer in een ander Europees land. Het ESTSS congres is het belangrijkste evenement in Europa op het gebied van traumatische stress en biedt bijdragen van hoge kwaliteit over een breed scala van onderwerpen. Om de preventie en behandeling op het gebied van psychotrauma te verbeteren zijn uitdagende problemen en updates over nieuwe therapeutische strategieën altijd van grote waarde voor de deelnemers.

Onder leiding van NtVP bestuursleden Miriam Lommen en Joanne Mouthaan zijn de voorbereidingen voor het ESTSS congres momenteel in volle gang. In samenwerking met Nederlandse partners en de Europese zusterorganisaties zijn er taskforces opgezet en wordt het programma samengesteld.

Het 16de ESTSS congres vindt plaats in conferentiecentrum de Doelen in Rotterdam van 14 t/m 16 juni 2019. Op donderdag 13 juni zullen er pre-conferentie workshops worden georganiseerd. Het thema is: Trauma in Transition – Building Bridges.

In 2019 zal het jaarlijkse NtVP congres in Lunteren niet plaatsvinden. In plaats daarvan nodigen wij u uit om naar het 16de ESTSS congres te komen. Door uw lidmaatschap van de NtVP hebt u ook recht op een lidmaatschap van de ESTSS. Jaarlijks krijgt u van ons een nieuwe registratiecode toegestuurd waarmee u het ESTSS lidmaatschap kan aanvragen.

De flyer van het congres kunt u hier bekijken: Flyer ESTSS 2019

CategoryNB-Jul18, Nieuwsbrief
© 2023 NTVP - All Rights Reserved